DİYARBAKIR / ERGANİ - ŞÖLEN ORTAOKULU

ŞÖLEN ORTAOKULU

ŞÖLEN MAH. HOCA AHMET YESEVİ CAD. NO: 1 İÇ KAPI NO: 2 ERGANİ / DİYARBAKIR
Vizyon
Şölen İlköğretim Okulu, öğrencilerine gelişen dünyayı yakalama şansı vermek, çağdaş, özgüvenli ve yaratıcı bireyler yetiştirmek ve onlarla Ulu Önder Atatürk ´ün hedef gösterdiği çağdaş medeniyete ulaşmak temel vizyonumuz olmuştur.
Misyon
Türk Milli Eğitim Temel Kanunu hedef ve ilkeleri çerçevesinde, "yaşamlarını kazanmakta mahir, eleştirel düşünen, kendisine, ülkesine ve çağına sorumlu, yaşam boyu öğrenen, dürüst, kararlı, üretken, mutlu ve güvenli, kendi kültürünü özümsemiş ve farklı kültürlere anlayışlı" gençler yetiştirmektir.
Öğretim Şekli :Tekli öğretim
Ders Başlama Saati 08:20 Ders Bitiş Saati 14:30
Ulaşım
Öğretmenler için servis bulunmaktadır. Ayrıca belediye otobüsü köy minibüsleri ve dicle minibüsleriyle de köye ulaşım imkanı bulunmaktadır.
Yerleşim Yeri
Diyarbakır’ın Ergani-Dicle yolu üzerinde, Ergani ilçesine 10 km uzaklıkta Şölen(Kılleş) Köyü, Kılıçbaba Dağı’nın yamacına kurulmuş çok eski bir yerleşim birimidir.
Okulumuz ilçe merkezine 12 km uzaklıktadır.İl merkezine uzaklığı ise 60 km dir.